Sledite nam:
   info@gostinstvokoren.si         +386 (0) 31 660 757

Ponudba


CATERING

Hrana je zagotovo pomemben del vsakega praznovanja ali poslovnega srečanja. S skrbnim upoštevanjem vaših zahtev in predstav z vodjo cateringa oblikujete jedilnike za različne priložnosti. Pogostitev pripeljemo na želeno lokacijo, postrežemo in pospravimo za sabo. S Korenovimi kulinaričnimi dobrotami vas in vaše goste razvajamo na:BIRMI

OBLETNICI

POROKI

PIKNIKU

POSLOVNEM SESTANKU

TISKOVNI KONFERENCI

SEMINARJU

STROKOVNEM SREČANJU
  PREDNOVOLETNIH DRUŽENJIH

POGOSTITVI PO ZAGOVORIH DIPLOMSKIH, MAGISTRSKIH IN DOKTORSKIH DEL

DNEVU ODPRTIH VRAT

POLETNI ŠOLI IN POČITNIŠKI DELAVNICI

UPOKOJITVI

SEDMINI

VALETI

PREBERI VEČ

 


 

Na kratko o nas


GOSTINSTVO IN CATERING KOREN

Gostinstvo in catering Koren je mlado podjetje, keterega glavno področje našega delovanja je catering na porokah, piknikih, obletnicah in poslovnih srečanjih. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli po celotni Sloveniji. Želje in okusi naročnika so osnovno vodilo pri sestavljanju jedilnika, izbran prostor – vrt, poslovni prostor, muzej, galerija, dvorana ali šotor, pa pripravimo tako, da dopolnjuje barvno nit in namen pogostitve. Vsaka pogostitev Gostinstva in cateringa Koren je drugačna in izbrana.


Luka Koren


LUKA KOREN  |  VODJA CATERINGA

 
 


  PONUDBA
Kuharji cateringa Koren pri pripravi kulinarične ponudbe sledijo slovenski tradicionalni kuhinji, ki ji s sezonsko domačo zelenjavo, sadovi morja in zelišči dodajo pridih svežine in sodobnosti.
Pripravljamo manjše in lahkotnejše kulinarične zalogajčke, ki jih gostje zaužijejo stoje, in pestre večhodne jedilnike, ki jih oblikujejo zahteve in okusi naročnika. Preberi več >


HLADNI BIFE

TOPLI BIFE

HLADNO-TOPLI BIFE

FINGER FOOD
  KANAPEJI

ZAJTRK

COFFEE BREAK

BRUNCH
  PIKNIK

SLAVNOSTNA VEČERJA

SLAVNOSTNO KOSILO

Želite, da vam pripravimo ponudbo?
ZAHTEVAJ PONUDBO


 

KAKOVOSTNA HRANA

Čeprav je ponudba raznovrstnih živil, posebej sadja in zelenjave, pestra in dosegljiva v vseh letnih časih, to še ni zadosten pogoj za polnovredne, okusne in predvsem zdrave jedi. Gostinstvo in catering Koren se premišljeno loteva oblikovanja kulinaričnih ponudb in v prvo vrsto postavlja domače in sezonske sestavine.

S sledenjem hrane od njive do krožnika s sistemom HACCP zagotavlja zdrave in kakovostne jedi.

PREBERI VEČ


Izjave

PIŠITE NAM 

Vas zanima več o naši ponudbi? Pokličite nas na +386 (0) 31 660 757 ali nam pišite na info@gostinstvokoren.si ali izpolnite spodnji obrazec:
NASLOV


Koren & co., d. n. o.
Rožna dolina II/351000 LjubljanaSlovenija, EU

 KONTAKT

VODJA CATERINGA

Luka Koren


 KONTAKT-NAROČANJE

PRODAJA IN NAROČILA

Danijela Omovšek Drolc
(porodniška, nadomešča Luka Koren)


 SLEDITE NAM